Hauges 1:1

HAUGES 1:1

PRISER OG TIDER


Pris afregnes pr. påbegyndt kvarter

Timepris: 300 kr.


Hauges 1:1 tilbydes efter aftale i weekender samt

mandag og torsdag i tidsrummet fra 19 til 21.


Kontakt Hauges

for spørgsmål eller tidsbestilling.


Hvor Hauges åbent værksted handler om din bue og dit udstyr, så handler Hauges 1:1 om dig og din præstation. I Hauges 1:1 tilbyder vi individuel vejledning og træning og forløbet tilrettelægges til at passe til dine ønsker og behov.


Vi tilbyder Hauges 1:1 indenfor områderne:


Afhjælpning af pletskræk


Har du pletskræk eller puncher du dit release til aktivering? Hos Hauges Bueskydning tilbyder vi 1:1 undervisning i korrekt releaseteknik. På 2 timer gennemgår vi teorien bag korrekt release aktivering og du får mulighed for at prøve forskellige rygspændings-releaser både på en buesimulator og på din egen bue. Du vil gennem forskellige øvelser opnå en forståelse for hvordan et ubevidst skud skal føles og hvordan et sådan skud kan opnås. Du vil efterfølgende kunne overføre denne ubevidste aktivering til dit eget release eller du kan vælge at købe et rygspændingsrelease for at træne med dette i en periode indtil din pletskræk er forsvundet.


Korrekt skydestil fra jagttårn og kontrol af sigtemærker ved nedadskud


Se Hauges Buetårn


Analyse og forbedring af skydestil


Har du udfordringer med din skydestil, så tilbyder vi i Hauges Bueskydning at hjælpe dig videre i din skydning. Vi analyserer din nuværende skydestil og du vil få udarbejdet en udviklingsplan for de 3 vigtigste indsatsområder i din skydestil. Analyse af din skydestil vil foregå med slowmotion optagelser og videoanalyse samt via dialog med dig.


Effektivisering af træning


Er du effektiv i din træning? Træner du målrettet eller skyder du bare?? Har du en plan for din træning og et mål for din udvikling....eller skyder du bare? Har du identificeret dine udviklingsområder og arbejder du struktureret med dem....eller skyder du bare?? Hvis du "bare skyder" uden at have en rød tråd i din træning, så får du ikke det maksimale udbytte af din træningstid. Hvad arbejder du på, hvad lærte du sidste gang og hvor vil du gerne hen? Det er vigtige spørgsmål man bør afklare med sig selv. En af de mest grundlæggende redskaber til struktureret træning er at føre en træningsdagbog. Hos Hauges 1:1 tilbyder vi vejledning til hvordan du maksimerer udbyttet af din træning ved at bruge en træningsdagbog samt du får 5 grundlæggende strategier for effektiv træning.


Udarbejdelse i målsætning og træningsplan


En af de grundlæggende punkter i forbedring og udvikling er fastlæggelse af målsætninger. Uden mål driver vi formålsløst rundt i vores træning og opnår ikke det maksimale potentiale.

Hos Hauges 1:1 tilbyder vi dig coaching til at fastlægge nogle mål for dig selv og din udvikling. Gennem en serie spørgsmål, hjælper vi dig til at fastlægge nogle realistiske målsætninger for din udvikling og hjælper dig til at udarbejde en skitse for din træningsplan for at opnå dine mål.


Mentaltræning


Bueskydning er en mentalt krævende aktivitet. Selv om mange anerkender at man skal være mentalt stærk for at opnå succes i bueskydning, så er der ikke særligt mange som arbejder målrettet med træning af den mentale side.. Hos Hauges 1:1 tilbyder vi undervisning i hvordan du bliver mentalt stærk og undgår store udsving i din præstation når du kommer under pres. Du vil få en introduktion til mekanismerne i mentaltræning og du går hjem med en række værktøjer til at håndtere pressede situationer, så du sikrer dig at din præstation er stabil.


KONTAKT OS


Hvis du har spørgsmål, så hold dig ikke tilbage - Vi svarer gerne på ALT. Skriv til Hauges Bueskydning via formularen til højre, eller ring til os nu på tlf. 22 62 35 47.