Bliv buejæger for en dag!

BLIV BUEJÆGER

FOR EN DAG

PRISER


500 kr. pr. deltager


Næste planlagte kursus:

Søndag d.14.04.2024 i VIrklund syd for Silkeborg - Udsolgt 

Skriv til info@haugesbueskydning for at komme på venteliste.Kurset kan også afholdes hos foreninger

og klubber som kan stille med mindst 6 mand.


Vi medbringer ALT udstyr som er nødvendigtKontakt Hauges bueskydning

for tilmelding eller spørgsmål.

Dette kursus er for dig der ikke har en bue, men godt kunne tænke dig at prøve at skyde med en rigtig compoundbue, som dem der bruges til buejagt. Så går du og overvejer at blive buejæger, så har du her en mulighed for at få en introduktion til hvordan man skyder med en compoundbue samt hvilke regler der er for at blive buejæger og gå på buejagt.


På dette kursus vil du få en Introduktion til hvordan en compoundbue virker, hvilket udstyr der kan monteres på buen, hvordan en jagtpil ser ud, hvordan man sigter med en bue samt hvordan du finder den korrekte træklængde og pundstyrke til dig. Du vil få en overordnet teoretisk gennemgang af korrekt skydestil hvorefter vi laver en masse praktiske skydeøvelser. Dernæst vil du få en teoretisk gennemgang om reglerne for hvordan man bliver buejæger og reglerne for udøvelse af buejagt. Du vil også få en introduktion til jagtformerne for buejagt og stifte bekendtskab med det udstyr man har med på buejagt.


Som afslutning på kurset skal alle deltagerene gennemføre en skydning på en 8 måls jagtrelateret bane. Undervejs i kurset udformes et Id kort til alle deltagerene med deres personlige specifikationer til et eventuelt efterfølgende køb af bue. Du vil efter kurset kende dine informationer for trækstyrke, træklængde, pile længde, spine samt spids. Når du går hjem - ved du hvordan en compoundbue virker. Du kender til reglerne for at blive buejæger og gå på buejagt. Du har prøvet at skyde med compoundbue og du ved hvordan man bruger buen. Du har gennemført en test skydning på en jagtrelateret skydebane. Du ved hvilken størrelse bue der passer til dig.


Prisen for kurset er 500 kr. for 5 timers undervisning incl leje af alt udstyr


Kurset kan også afholdes hos foreninger og grupper som kan stille med mindst 6 mand.KONTAKT OS


Hvis du har spørgsmål, så hold dig ikke tilbage - Vi svarer gerne på ALT. Skriv til Hauges Bueskydning via formularen til højre, eller ring til os nu på tlf. 22 62 35 47.