Hauges Bueskydning

HAUGES BUESKYDNING

Hauges Bueskydning har en mission. Vi vil hjælpe alle til at blive "bedst mulig" inden for bueskydning, det være sig både skiveskytter og buejægere. Dette gøres gennem dybdegående analyse og træning af skydestil samt grundig opsætning af bue og udstyr. Hauges Bueskydning vil hjælpe dig til at frigøre dit maksimale potentiale inden for bueskydning og buejagt!


I vores åbne værksted tilbyder vi 1:1 hjælp med skydestil samt opsætning og trimning af din bue. Vi råder bl.a. over et 4,5m jagttårn, hvorfra der kan trænes skudafgivelse fra stige/tårn. Vi coacher også i mentaltræning, spændings-

regulering samt udarbejdelse af målsætning og træningsplan.


Vi kan vejlede dig til indkøb af nyt udstyr, og med vores vejledning undgår du at købe udstyr som forhindrer dig i at nå dit maksimale potentiale. Vores vejledning hjælper dig med at finde det bedst mulige udstyr ud fra dit budget. Træng-er din bue til nye strenge? Så prøv Hauges Buestrenge. Vi fremstiller selv håndlavede buestrenge til din bue efter dine ønsker til farve, tykkelser og længder.


Hos Hauges bueskydning har vi sammensat kursuspakken GODT I GANG MED COMPOUNDBUE. Denne kursuspakke er specielt målrettet mod bueskytter / buejægere, som gerne vil lære hvordan en compoundbue skal indstilles samt hvordan man udføre korrekte bevægelser i et skud. Det er vigtigt at lære tingene korrekt for at sikre maksimal præcision. I denne kursuspakke får du den nødvendige viden til at komme RIGTIGT i gang med at skyde med compoundbue. Kursuspakken består af 2 dele som kan tages uafhængig af hinanden.

KONTAKT OS


Hvis du har spørgsmål, så hold dig ikke tilbage - Vi svarer gerne på ALT. Skriv til Hauges Bueskydning via formularen til højre, eller ring til os nu på tlf. 22 62 35 47.