Bueprøven - den praktiske del

BUEPRØVEN - DEN

PRAKTISKE DEL

PRISER

 

350 kr. pr. deltager

 

Dato:

Ingen kurser planlagt for nuværende. Kommer igen i foråret 2022.Skriv til info@haugesbueskydning for at komme på venteliste.

 


 

Kurset kan også afholdes hos foreninger

og klubber som kan stille 6 mand.

 

 

KONTAKT OS OG AFTAL EN TID

Skal du til bueprøven? Er du lidt nervøs? Vil du gerne maksimere din mulighed for succes til prøven? Hos Hauges Bueskydning tror vi på princippet om "train as you figtht". På dansk hedder det modeltræning. Denne træningsmetode går ud på at træningen er opbygget så tæt på "konkurrence situationen" som muligt.


I Hauges kursus "Bueprøven - den praktiske del", træner vi med henblik på at blive fortrolig med bueprøvens praktiske del. I dette 3 timers kursus starter vi med at gennemgå nogle mentale redskaber til at fokusere på skuddet og undgå at blive nervøs. Vi træner også nogle simple afspændingsteknikker. Derefter indøver vi nogle redskaber til at afstandsvurdere de 6 mål til bueprøven.Herefter skal de nye redskaber trænes på en bane som svarer til den du vil møde til bueprøven. Vi gennemfører bueprøvens 6 mål 8-12 gange og hver gang vil banen være opstillet forskelligt. Når du går hjem vil du have redskaber til at kontrollere din nervøsitet, vide hvordan du kan afstandsvurdere de 6 mål til +/- 2 m nøjagtighed  samt du har opnået fortrolighed med banen til bueprøven. Kurset er for grupper af 2-8 personer eller enkeltmand som Hauges 1:1. Kurset kan gennemføres hos os eller vi kommer ud til dig/jer. Kurset kan gennemføres på en hverdagsaften eller i en weekend.


Er du interesseret i dette kursus så send os en PB på facebook eller email.


Kurset kan også afholdes hos foreninger og klubber som kan stille 8 mand.

KONTAKT OS


Hvis du har spørgsmål, så hold dig ikke tilbage - Vi svarer gerne på ALT. Skriv til Hauges Bueskydning via formularen til højre, eller ring til os nu på tlf. 22 62 35 47.